Keçid linkləri

2024, 28 Mart, Cümə axşamı, Bakı vaxtı 21:45

Top-10: 8 oktyabr – 3 noyabr


1. Azərbaycanda tənqidçilərin ağzını neftlə yumurlar

by: Murik from: evden e-mail: aftonbladet@mail.ru

hec basha dushmurem niye gore bu dindarlar telefonun zengine allah akbar, azan-i ve bu kimi dine aid sheyleri goyurlar?

allah akbar ve ya namaz beyem rington-dur?

Özleri dini hormetden salirlar, sonra ise deyirler ki hokumet bizi incidir. Dine hormet elamek lazimdir ve ibadet elemek, risovkalig elamak lazim deyil...



2. Azərbaycanın alternativ enerji sevgisi

by: Faiq Haciyev from: Baki e-mail: Gadjiev6@rambler.ru

3 ya 4 il önce tanidigim bir alman is adami Bakida külek propelleri qurasdirmaq ücün müvafiq qurumlarla danisiqlar aparmaga gelmisdi. Ondan o qeder rüsvet istediler ki, dabanina tüpürerek cixib getdi. Indi yeqin ki, yasadigi ölkede qonaqperverliyimiz haqqinda yaxsi hekayeler danisir.


3. Donuz qripi «siyasi futbola» çevriləndə

by: Buravedi from: Baki bura e-mail: vedi@live.ru

Ezizlerim donuz gripinden qorxmayin.Donuz gripi gelmish, Azerbaycan serhedine yaxinlashmis. Efuslar olsun ki, kömrukden kece bilmemish ona göre kömrukde o qeder yuksek rusum pul teleb etmishler, donuz gripi buna ehtiraz bildirerek, geri dönerek ukrayna dövletine, kömruk rusumun ashagi olduguna göre ora daxil olmush. Bax bele.


4. Kim nə qədər maaş alır?

by: Xetai from: Azerbaycan e-mail:

hee belelikle yegane verilen vedlerden birine hec shubhem qalmayib..
AXI deyilmishdirki AZERBAYCANDA kasib qalmayacaq. ))))



5. «BAYRAĞA NƏ OLMUŞDU Kİ?»

by: Bashqa park uzune hesret from: Parkstandan e-mail: samir@yahoo.com

Bu olkede ancaq iki neferin adina park var. Goresen bunlardan bashqa bu olkede adam olmayib.


6. Polis = (pensiyaçı + həkim + ...)

by: Yazig from: Bomj(evsiz)

Nolube bunlara hamisina guzu keserem gül kimi polisdiler. Amma bagislayin indi kese bilmeyeceyem. Cünki axirinci pulumu biyag metroda pagon yoldaslaruvuz aldi. Galsin gelen defeye eger o vaxta sag cixsam acinnan özüm ölmäsäm.


7. Обратный адрес - Wall street (Новый блог из Нового Света)

by: alik from: istanbul e-mail: camalsalayev@yahoo.com

очень интересная тема. надеюсь получит продолжение. а то наши стериотипы что больше всего денег у нас, надоели.


8. Dünyada müsəlmanların sayı dəqiqləşdi

by: Bezməmiş from: Bakı e-mail:

Yurdsevər qardaş, İbn Sina haqqında bir rəvayəti nəzərinə çatdırmaq istəyirəm. Məncə bundan sonra artıq şərhə ehtiyac olmaz.

İbn Sinanın şagirdi ona deyir ki, ustad, sənin elmin, imanın və təqvan bu dərəcədədir, peyğəmbərlik iddiası eləsən, insanlar səni peyğəmbər kimi qəbul edərlər.

Bu sözün üstündən bir qədər keçir və İbn Sina ilə şagirdi soyuq bir qış günündə bir kənddə gecələməli olurlar. Sübh azanına yaxın oyanırlar.

İbn Sina şagirdindən bayırdan içmək üçün ona su gətirməsini xahiş edir.
Şagirdi deyir ki, ay ustad siz özünüz bizə öyrətməmisiniz ki, belə bir vaxtda soyuq su böğaz ağrılarına, xəstələnməyə səbəb olar?!

Usta bir neçə dəfə təkid etdisə də, şagird tənbəllikdən bəhanə gətirərək su gətirmək istəmədi. Bu zaman məsciddən azan səsi gəldi.

İbn Sina şagirdinə xatırlatdı ki, vaxtilə söyləmişdin ki, peyğəmbərlik iddiası etsəm, camaat mənə inanacaq. Mən sənə "Su gətir"" deyirəm, mənə itaət etmirsən. Azan verəni heç kəs məcbur etməyib. Qışın bu günündə sübh tezdən durub: "Əşhədu ənnə Muhəmmədən rasulullah" (Məhəmməd Allahın rəsuludur) deyir. Bax, Peyğəmbər onun (yənə Məhəmməd peyğəmbər (s)) kimi olar.



9. Etibarnamənin «etibarı»

by: alex from: e-mail: gunel@box.az

Dogrudur vesige 1000 manatdir deyirler, mende o vaxt 300 dollara aldim, dedim oxumag isteyirem, dediler ay rehmetliyin oglu pulun ver 3 aydan sonra gel vesigeni apar. amma texminen bir ay once menim dostum imtahani ozu verdi, hardasa 600 manat gabaga dusudm deyib, bize bir yaxsi yeyib icmekde verdi. sonrasinda xirda xercle hell etdi. yeni veziyet yaxsiya dogru deyismek isteyir, savadi olana ilise bilmirler, deyesen, yoxsa hakimiyetmi deyismek steyir?


10. Avropa Qafqazdan «vizasız gediş-gəliş»in əvəzində nə istəyir?

by: Zamiq from: Praqa e-mail: zamig@seznam.cz

Vizasis gedish gelis olsa, 2 milyon rusiya azerbaycanlisi sonra 5 milyon da öz milletimiz, + azerbaycan pasportu olan qonshularimiz hamisi gelib tökülüshecek buraya.

Niye de olmasin? Praqada bütün meyve terevez dükanlari vietnamlilardadi, qoy ele öz milletimiz olsun, göy, göyerti, keshnish-vezeri.. kartof sogan.. Xeyir de qalar memmedqulunun Hypermarketinde!

Vezeriye, keshnishe hesret qalmishiq, bu viza aradan qalxsaydi, hecolmasa göysatanlarimiz gelib Praqanin kücelerini bezeyerdiler...Ax Evropa Evropa...
XS
SM
MD
LG